[ X ]
Exclusiv14 Septembrie 2018 07:00

Va candida sau nu la alegerile parlamentare? Răspunsul unui vicepreședinte al PL!

Vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Veronica Herța susține că, deocamdată nu a discutat subiectul eventualei sale participări la alegerile parlamentare, însă are o experiență care ar putea să o folosească.

Solicitată de TRIBUNA pentru a afla dacă va candida sau nu la următoarele alegeri (pe listă sau în circumscripție), Veronica Herța a menționat că, pornind de la situația actuală din RM, se întreabă dacă se mai merită să depui suflet pentru a schimba lucrurile spre bine.

„Pornind de la situația actuală din Republica Moldova și de la faptul că  zilnic lumea pleacă  de aici, amintindu-mi cât de greu mi-a fost în toți acești aproape 10 ani, mă întreb dacă se mai merită sa depui suflet, cunoștințe, experiență pentru a schimba lucrurile spre bine. Sincer, aveam, dar și acum mai am uneori frământări că poate mai bine e să pleci, să-ți găsești rostul în altă parte. Una mă oprește – istoria buneilor mei: după ce și-au făcut gospodărie în siberii de gheață, unde au fost deportați, iar bunelului i se propunea să rămână președinte de colhoz, au ales să se întoarcă acasă. La întoarcere au plătit bani pentru a rămânea în sat, apoi au durat ani până au intrat în casa lor „achitând” 2 mii de ruble, dar au rămas totuși aici. Nu cred că lor le-a fost mai ușor decât generației de astăzi. Cred că spusa că noi suntem un popor harnic, că avem pământ roditor nu vor fi doar  legende. Așa ori altfel, cred că unica cale pentru a ieși din impasul în care suntem este doar UNIREA! Iar pentru aceasta avem nevoie de susținere atât din interior, cât și din afară. Nu am discutat încă subiectul participării sau nu la alegeri, dar cu siguranță că experiența și cunoștințele care le am voi încerca să le folosesc pentru a schimba lucrurile spre bine pe aceasta palmă de pământ!”, a precizat Herța.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...