[ X ]
Important14 Septembrie 2018 11:30

Sfârșit de carieră pentru Mihai Ghimpu? Iată ce funcție va avea după Congresul PL!

Prim-vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Dorin Chirtoacă, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la N4, a vorbit despre probabilitatea acordării unui nou statut pentru Mihai Ghimpu – de președinte de onoare, care va fi stabilit la Congresul partidului din 1 decembrie, informează TRIBUNA.

„Chestiunea asta a fost luată în calcul acum 4 ani și este discutată de mai multe ori, nu este un secret. Dacă trebuie puse accentele la cine și unde trebuie să-și găsească locul, dacă ne-am fi condus de asemenea priorități, probabil am fi speculat în interesul nostru încă în 2010 sau 2014 în ideea de a acumula cât mai multe procente și cât mai multe voturi. Scopul nostru este altul, este știut, el se transmite într-un fel din tată în fiu, din generație în generație, ca bucata asta de pământ ruptă în 1940 și în 1812 de la neamul românesc, de la România Mare – să revină înapoi, la matca sa”, a declarat el.

Prin urmare, el Chirtoacă a comunicat despre probabilitatea de a avea o nouă funcție – de președinte al Partidului Liberal. „Nu este știut și nu este luată nici o decizie, nici eu nu am luat chiar nici o decizie. Rămâne să văd, sunt 2 luni până la Congres, octombrie și noiembrie vor fi cruciale în acest sens. Da, se discută, se pregătește într-un fel și opinia publică, dar tocmai reacțiile ce vor veni pe ultima sută de metri, își vor spune cuvântul anume atunci”, a conchis el.

Mihaela Conovali

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Loading ... Loading ...