[ X ]
Important14 Septembrie 2018 16:00

PUN intenționează să constituie un Consiliu la Bălți. Află cu ce scop! 

Preşedintele Filialei Bălţi a Partidului Unității Naționale (PUN), Sergiu Burlacu, a venit cu un apel către locuitorii municipiului Bălți cu privire la constituirea „Consiliului Centenar din Bălți”, informează TRIBUNA.

„Ţinând cont de importanţa anului 2018, an Centenar, care ar trebui să stea la temelia Unităţii Naţionale, vin cu apelul la unitate pentru basarabenii-români. Odată ce edilul de Bălţi, dând dovadă de lipsă de respect faţă de etnicii români, sugerează refuzul spre organizarea evenimentelor cultural-artistice la Bălţi, vă invit să constituim „Consiliul Centenar din Bălţi””, a precizat el pe o rețea de socializare.

Prin urmare, Burlacu a vorbit despre scopul consiliului. „În perspectivă, „Consiliul Centenar din Bălţi” va contribui la organizarea evenimentelor cultural-artistice paşnice, privind omagierea Centenarului Marii Uniri din 1918, care a început la Bălţi. Toţi doritorii de a participa la constituirea „Consiliului Centenar din Bălţi”, sunt rugaţi să mă contacteze pe pagina mea de Facebook, sau pe adresa electronică – Burlacupr@gmail.com”, a conchis acesta.

Cristina Pendea 

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...