[ X ]
Breaking news13 Septembrie 2018 16:11

Un lider de partid, decorat cu cea mai înaltă distincție în stat – „Ordinul Republicii”

Președintelui Partidului Popular Socialist din Moldova (PPSM), Victor Stepaniuc, i-a fost conferită cea mai înaltă distincție de stat – „Ordinul Republicii”.

După cum informează TRIBUNA, despre aceasta a anunțat, pe o rețea de socializare, consilierul prezidențial, Corneliu Popovici, felicitând-l cu această ocazie.

„Recent, în semn de apreciere a meritelor deosebite față de stat, pentru muncă îndelungată și prodigioasă, înalte calități profesionale și activitate intensă pe tărâm social, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, i-a conferit domnului Victor Stepaniuc cea mai înaltă distincție în stat – Ordinul Republicii.

Victor Stepaniuc este un cunoscut profesor și om politic moldovean. A fost deputat în Parlamentul țării, a îndeplinit funcția de viceprim-ministru al Republicii Moldova, a fost și este activ implicat în viața socială a Moldovei. Actualmente îndeplinește funcția de decan la Institutul de Relații Internaționale din Moldova. Doctor în științe, bun cunoscător al istoriei neamului, Stepaniuc promovează constant ideea statalității Republicii Moldova”, a mai scris Popovici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...