[ X ]
Important12 Septembrie 2018 06:00

Un fost ministru din RM are un job de invidiat în Elveţia!

Stela Grigoraș, care timp de aproape 2 ani a făcut parte din Guvernul condus de Pavel Filip în calitate de ministru al Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, și-a găsit un job în afara țării, informează www.curentul.md

Actualmente, Stela Grigoraș activează în calitate de consultant ECARO (Oficiul Regional pentru Europa și Asia Centrală) al UNICEF, cu sediul la Geneva, Elveția. Oficial, ex-ministra și-a început activitatea în noua calitate la 16 martie 2018. Aceasta a plecat din funcția de ministru la 22 decembrie 2017.

Stela Grigoraș s-a născut la 15 august 1968. Conform www.e-sanatate.md, ea a absolvit Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „N.Testemițanu”, specialitatea obstetrică și ginecologie. De asemenea, aceasta deține diplomă cu mențiune în domeniul pediatriei. În 1998 a obținut diplomă de studii post-universitare în medicină de la Universitatea de Medicină, Tel-Aviv, iar în 2002 a făcut un curs de asistență socială la Universitatea din Ostersund din Suedia. Ulterior, specialista și-a aprofundat cunoștințele în domeniul politicilor sociale și devine doctor în sociologie. S-a specializat în drepturile copilului, iar organizația „Parteneriate pentru fiecare copil”, pe care a condus-o până a veni la Ministerului Muncii, Protecției Sociale și Familiei, a pus în aplicare numeroase proiecte care prevedeau reformarea sistemului rezidențial. Anterior, aceasta s-a numit „EveryChild”.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...