[ X ]
Breaking news12 Septembrie 2018 16:12

Premierul a răbufnit: Dacă soft-ul nu va funcționa până la ziua stabilită, aceasta va fi ultima zi de lucru pentru directorul ANTA

În debutul Cabinetului de miniștri, Premierul Pavel Filip a venit cu un avertisment către directorul Agenţiei Naţionale Transport Auto (ANTA), Vsevolod Bocșanean.

După cum informează TRIBUNA, Premierul a amintit că, la 1 ianuarie curent, a fost aprobat şi a intrat în vigoare Codul transporturilor rutiere, iar unele prevederi urmau să intre în vigoare de la 1 septembrie.

„Aceste prevederi se referă la eliberarea autorizaţiilor pentru transport în mod electronic, pentru a fi eliminată corupția din acest sistem. Știu că, acest soft e-Autorizație, care urma să fie în aplicat încă de la 1 septembrie, nu lucrează. Dle ministru Gaburici, vă solicit să monitorizați personal și pe această cale public îi transmit un mesaj dlui director ANTA, Vsevolod Bocșanean: dacă acest soft nu va fi funcțional în ziua stabilită, aceasta va fi ultima lui zi de lucru pentru dânsul”, a precizat Filip.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...