[ X ]
Exclusiv12 Septembrie 2018 07:00

De ce se teme Veronica Herța, ex-Director al SA „Apă-Canal”!

După câteva luni de la plecarea din funcția de Director al SA „Apă-Canal”,  Veronica Herţa a declarat pentru TRIBUNA că are un unic regret.

„Unicul meu regret, posibil, o îngrijorare ori frică, e că nu va fi dus la bun sfârșit  proiectul „Programul de dezvoltare a serviciilor de alimentare cu apă”, finanţat prin creditele acordate de către Banca Europeană pentru Reconstrucție şi Dezvoltare (BERD), Banca Europeană de Investiţii (BEI), precum şi prin grantul investițional oferit de Uniunea Europeană prin Facilitatea de Investiţii pentru Vecinătate (FIV). Fără continuarea acestui proiect nu va fi posibilă evitarea multor probleme care survin din cauza gradului mare de uzură a rețelelor de apeduct și canalizare și, cel mai important, al Stației de Epurare”, a precizat ea.

În rest, Veronica Herța speră „foarte mult că tot ceea ce a fost stabilit drept prioritate pentru 2018 să fie implementat”.

„Mă bucură faptul că un punct a fost deja  realizat, a fost pusă în funcțiune Centrifuga de deshidratare a nămolului. În rezultat, avem un volum mai mic de nămol, cu un grad de umiditate mult mai mic. Astfel, se reduce intensitatea procesului de fermentare, în rezultat va fi mai puțin „mirositor”. În fine, nu voi „tăia” eu panglica, dar asta mai puțin contează!”, a punctat Herța.

De menționat că, Adunarea Generală a „Apă Canal Chișinău” a acceptat cererea de demisie a Directorului General, Veronica Herța în mai 2018.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...