[ X ]
Exclusiv19 August 2018 08:00

(ACUM UN AN) Andrei Năstase – volei cu membrii diasporei din Germania   

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 19 august 2017.

Igor Dodon – la Comrat

Președintele țării, Igor Dodon, împreună cu bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, Ambasadorul  Federației Ruse, Farit Muhametșin și Ambasadorul Republicii Turcia, Hulusi Kilic, deputați ai Adunării Populare a Găgăuziei și oaspeți din străinătate au participat la festivitățile prilejuite de ziua creării Găgăuziei și hramul orașului Comrat.

Întrevederea Preşedintelui cu diaspora in Rusia

Igor Dodon, Președintele Republicii Moldova s-a întâlnit cu membrii diasporei moldoveneşti din Federația Rusă. În cadrul întrevederii, au fost abordate subiecte cu privire la situația internă și politica externă a Republicii Moldova precum și despre mersul înțelegerilor și a acordurilor asupra cărora a convenit Igor Dodon în cadrul întrevederilor cu președintele Rusiei, Vladimir Putin.

Andrei Năstase – volei cu membrii diasporei din Germania

Liderul Platformei Demnitate şi Adevăr, Andrei Năstase, s-a întâlnit cu Diaspora din Germania. El a jucat şi un meci de volei cu reprezentanţii acesteia.

Sursa: Almanahul Politic – 2017

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...