[ X ]
Exclusiv18 August 2018 09:00

(ACUM UN AN) Ziua ușilor deschise pentru diasporă la Guvern

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 18 august 2017.

Ziua ușilor deschise pentru diasporă la Guvern

Ziua ușilor deschise pentru diasporă a fost organizată la Guvern, în contextul lansării oficiale a Zilelor Diasporei în Republica Moldova.

Întrevederea lui Igor Dodon cu Hulusi Kilic

Președintele RM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Turcia în Moldova, Hulusi Kilic. Cei doi au abordat subiecte de actualitate, ce ţineau de relaţiile bilaterale moldo-turce și cu privire la situația internă și politica externă a țării.

Întrevederea şefului statului cu un grup de sportivi

Președintele țării a felicitat un grup de sportivi, care revenise de la Campionatul European la lupte universale cu 11 medalii (3 de aur, 7 argint, 1 bronz), și un alt grup, care participase la Campionatul Open European la Taekwon-do GTF și s-a întors acasă cu 17 medalii (10 de aur, 2 de argint și 5 de bronz).

Felicitarea Preşedintelui pentru ÎPS Vladimir

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon l-a felicitat pe Înaltpreasfințitul Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al Întregii Moldove cu prilejul aniversării de 65 de ani. Şeful statului a fost cu această ocazie la sediul Mitropoliei.

Sursa: Almanahul Politic – 2017

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la alegerile locale?

    View Results

    Loading ... Loading ...