[ X ]
Breaking news16 Iulie 2018 08:50

Mișcarea de Rezistența Națională „ACUM” a protestat la Brigada de poliție cu destinație specială „Fulger”: „Apărați poporul!”

Mișcarea de Rezistența Națională „ACUM” a desfășurat, în această dimineață, o acțiune de protest în fața sediului Brigăzii de poliție cu destinație specială „Fulger”.

După cum comunică TRIBUNA, vicepreședintele Platformei Demnitate și Adevăr, Inga Grigoriu, a spus că protestatarii au venit cu un mesaj către polițiștii de la „Fulger”. „Îi îndemnăm că facă uz de prevederile legale, să nu îndeplinească ordinele ce nu corespund funcției și să apere poporul”, a declarat ea.

Politiciana a mai comunicat că protestul s-a extins la nivel de țară, iar astăzi aproximativ 20 de celule de rezistență au desfășurat asemenea acțiuni la comisariatele de poliție raionale și locale.

„Domnilor polițiști, fiți cu poporul, apărați poporul, nu – uzurpatorul!”, a subliniat Inga Grigoriu.

Totodată, Chiril Moțpan, secretarul general al Platformei, a îndemnat polițiștii, inclusiv foștii săi colegi, să iasă și să fie alături de popor. „Pentru că altfel nu veți avea viitor, nici copiii voștri nu vor avea viitor”, a precizat el.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...