[ X ]
Exclusiv12 Iulie 2018 06:30

Andrei Năstase: În viitorul cel mai apropiat vom anunța decizii importante privind strategia pentru alegerile parlamentare

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, președintele Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, a fost întrebat: În ce măsură protestele au consolidat dreapta pro-europeană și electoratul pro-european?

„Unul din efectele deciziilor abuzive ale justiției lui Plahotniuc a fost consolidarea și mai mare a electoratului pro-european în jurul forțelor politice emergente. Pe de altă parte, prin abuzurile lui Plahotniuc, complicitatea lui Dodon și a socialiștilor, o bună parte a electoratului de stânga arată tot mai multe semne de susținere a partidelor cu adevărat antioligarhice. Acest lucru îl simțim din ce în ce mai mult”, a declarat el.

Întrebat când dreapta pro-europeană își va face publică oferta electorală și numele candidaților în alegerile parlamentare? Ce șanse sunt ca dreapta pro-europeană să preia puterea după alegerile parlamentare?, Andrei Năstase a răspuns: „Totul depinde de determinarea noastră, atât a partidelor pro-europene cât și a tuturor cetățenilor. În fața instaurării dictaturii de tip mafiot avem nevoie de unitate. În ceea ce privește strategia pentru alegerile parlamentare, în viitorul cel mai apropiat vom anunța decizii importante la acest subiect. Până atunci, însă, vom continua lupta și vom apăra cu toată determinarea democrația și dreptul nostru de a fi liberi la noi acasă”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine   

Sondaj

  • Ce partid/bloc credeţi că va furniza marea surpriză în alegerile parlamentare?

    View Results

    Loading ... Loading ...