[ X ]
Exclusiv12 Iulie 2018 09:00

(ACUM UN AN) Vizita Preşedintelui RM în Belarus 

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 12 iulie 2017.  

Vizita Preşedintelui RM în Belarus 

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a plecat într-o vizită de lucru în Republica Belarus. Programul vizitei a inclus o întrevedere cu Preşedintele Republicii Belarus, Aleksandr Lukaşenko, familiarizarea cu activitatea mai multor întreprinderi-lider din sfera industriei şi cea agrară a ţării, o întâlnire cu reprezentanţii diasporei moldoveneşti din Belarus, dar şi participarea la deschiderea ediţiei a XXVI-a a Festivalului Internaţional „Slaveanski Bazar” de la Vitebsk.

Întrevederea lui Andrian Candu cu parlamentarii turci  

Cooperarea parlamentară între Parlamentul Republicii Moldova și Marea Adunare Națională a Republicii Turcia a fost tema discuţiei Speakerului Andrian Candu cu membrii Grupului de prietenie parlamentară Republica Turcia – Republica Moldova, aflați în vizită în Republica Moldova în perioada 11-14 iulie.

Noi dezbateri la Parlament 

La Parlament a avut loc o nouă rundă de dezbateri publice asupra proiectului de modificare a sistemului electoral, la care au participat atât politicieni, cât şi analişti politici şi experţi în domeniu.

Întâlnirea lui Vlad Plahotniuc cu George Papandreou

Președintele PDM, Vlad Plahotniuc s-a întâlnit cu Președintele Internaționalei Socialiste, George Papandreou. Întâlnirea celor doi a avut loc în marja Consiliului Internaționalei Socialiste care a avut loc la New York, SUA, în perioada 11 -12 iulie.

Sursa: Almanahul politic – 2017  

Sondaj

  • Ce partid/bloc credeţi că va furniza marea surpriză în alegerile parlamentare?

    View Results

    Loading ... Loading ...