[ X ]
Exclusiv13 Iunie 2018 06:30

Preşedintele Igor Dodon deschide parantezele şi spune pe ce parteneri politici va miza în continuare 

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon a fost întrebat pe ce parteneri politici va miza el şi PSRM în continuare.  

„Chiar dacă am vrea, nu prea avem pe cine miza. Uitaţi-vă ce s-a întâmplat în alegerile primarului capitalei! Pretinşi lideri şi pretinse partide de stânga fie au susţinut deschis candidatul dreptei, fie au facilitat victoria acestuia prin inacţiune. Aşa e şi la nivel de ţară! Vă spun deschis şi cu toată sinceritatea – numai PSRM a mai rămas devotat ideilor de decenii ale stângii din Moldova şi numai PSRM e preocupat cu adevărat de salvarea statalităţii, de viitorul prosper al ţării! De aceea, mizăm numai pe poporul RM. Cu cetățeni vom face alianțe și parteneriate, nu cu pseudoparteneri care fac jocul eurounioniștilor și oligarhilor”, a declarat el.

Întrebat dacă are capacitatea stânga socialistă de a învinge de sine stătător în alegerile parlamentare?, Igor Didin a răspuns: „Echipa socialistă este mai puternică, mai consolidată şi mai motivată decât oricând. Iar ceea ce se întâmplă zi de zi în Moldova e cel mai puternic stimulent pentru socialişti de a prelua puterea şi de a asigura ţării prezentul şi viitorul pe care-l merită. Şi acest lucru, vă asigur, se va întâmpla în alegerile parlamentare din toamnă”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...