[ X ]
Important13 Iunie 2018 17:00

O organizație teritorială a Partidului Nostru și-a schimbat conducerea

Organizația teritorială a Partidului Politic „Partidul Nostru” în Ungheni a desfășurat o Conferință de raport electoral, în cadrul căreia delegații au reales conducerea, au făcut totalurile activității pentru 4 ani și au stabilit prioritățile pe termen scurt și mediu.

În cadrul Conferinței, delegații au ales componența Consiliului și Biroului Organizației Teritoriale, precum și componența Biroului de Audit. Problema principală a fost alegerea Președintelui OT. În rezultat, Alexandru Sidorenko a fost ales în unanimitate.

„În Ungheni a avut loc Conferința de raport electoral a OT, unde a fost realeasă conducerea și organele de supraveghere, precum și am identificat prioritățile pentru 2018-2019. Cu noi puteri ne pregătim de alegerile parlamentare. Echipa „Partidul Nostru” a demonstrat că vrea schimbări în această țară”, a spus vicepreședintele PN, Elena Grițco.

La rândul său, noul Președinte OT a menționat că: „oamenii sunt dispuși să lucreze pentru a atinge obiectivele stabilite de liderul PN, Renato Usatîi. Obiectivele noastre principale sunt de a lărgi componența PN. Potențialul creșterii partidului este enorm – oamenii au încredere în echipa noastră”.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Cine e vinovat de criza politică din RM?

    View Results

    Loading ... Loading ...