[ X ]
Exclusiv12 Iunie 2018 15:00

Vlad Plahotniuc recunoaște o greșeală din trecutul său politic

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, Preşedintele Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, s-a referit la recentele vizite din SUA și Marea Britanie și a recunoscut că o greșeală din trecutul său politic e faptul că nu a avut o agendă consistentă pe plan extern.

„A fost o greșeală în trecut că nu am avut o agendă externă mai consistentă și am lăsat să comunice alții despre PDM sau chiar despre mine.

De când am devenit președinte al PDM am schimbat această abordare și avem un program extern bine structurat, am început să comunicăm mai activ cu partenerii noștri externi și am constatat cât de important este acest lucru. Ei doresc să cunoască opinia fiecărui partid important, să aibă informații cât mai echilibrate despre ceea ce se întâmplă la noi în țară. Și vă spun că nu de puține ori, după discuțiile avute și argumentele prezentate, s-au schimbat anumite păreri care erau formate strict pe speculații sau informații eronate, furnizate de unii politicieni din Moldova. Deci mi-am propus să merg ori de câte ori e posibil să mă întâlnesc cu partenerii noștri externi, o fac săptămânal și în Chișinău, în întâlniri cu reprezentanți ai corpului diplomatic. Este o schimbare importantă pe care PDM a făcut-o, manifestând o deschidere mai mare spre comunicare, și pe extern, și în interiorul țării, în relația cu cetățenii”, a spus Plahotniuc.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...