[ X ]
Breaking news12 Iunie 2018 12:10

Vlad Plahotniuc  - la raport, în cadrul ședinței săptămânale a PDM

Președintele Partidului Democrat din Moldova (PDM), Vlad Plahotniuc, a făcut, astăzi, în cadrul ședinței săptămânale, o scurtă prezentare a rezultatelor vizitei din Statele Unite ale Americii, de săptămâna trecută, efectuată împreună cu vicepreședinții democrați – Andrian Candu și Vladimir Cebotari.

După cum informează TRIBUNA, despre aceasta a declarat purtătorul de cuvânt al PDM, Vitali Gămurari, în cadrul briefingului săptămânal.

„Dlor au avut întruniri cu mai mulți congresmeni în SUA, în cadrul căreia au fost dezbătute aspecte privind cooperare dintre RM și SUA. Deci, este un subiect destul de important pentru RM, asigurările noastre și încrederea lor care a fost acordată referitor la vectorul pro-occidental de dezvoltare a țării noastre.  Au fost discutate mai multe aspecte ce țin de relațiile de cooperare bilaterală dintre RM și SUA, inclusiv anumite proiecte pentru viitor. În primul rând, e vorba despre o asigurare din partea Chișinăului referitor la acel vector pro-occidental pe care îl are RM și sprijinul de la Washington”, a precizat Gămurari.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...