[ X ]
Important11 Iunie 2018 17:00

Cum ce s-a ocupat Andrei Năstase în prima săptămână după alegeri 

Alexandru Slusari, vicepreşedintele Platformei „Demnitate şi Adevăr”, într-o postare pe facebook, a dezvăluit cu ce s-a ocupat Primarul ales al capitalei, în prima săptămână de după alegeri, chiar şi nefiind oficial în funcţie. 

Potrivit lui, Andrei Năstase a avut câteva întâlniri cu reprezentanţii Băncii Europene de Investiţii şi cu unii ambasadori cu care a discutat diverse proiecte de finanţare a infrastructurii oraşului. „A avut o întrevedere cu ambasadorul Olandei cu care a discutat despre posibilul ajutor tehnic în chestiuni ce ţin de arhitectură şi  construcţie orăşenească. O întrevedere extrem de importantă a fost cea cu ambasadorul Republicii Belarus, cu viceministrul Industriei din această ţară şi cu reprezentanţii unor uzine constructoare de maşini, în cadrul căreia s-a discutat colaborarea din continuare în chestiuni ce ţin de livrarea şi asamblarea troleibuzelor, autobuzelor, a tehnicii comunale şi a ascensoarelor”, scrie el.

Potrivit lui Alexandru Slusari, în această perioadă, chiar şi nefiind încă primar, Andrei Năstase a reuşit să instaleze un punct medical la piaţa centrală şi să stopeze demolarea cinematografului „Gaudeamus”. „A interzis lucrul privind marcajul rutier, care prezenta pericol pentru colaboratorii „Exdrupo”, deoarece aceştia munceau în mijlocul drumului cu circulaţie intensă. A reuşit să se întâlnească cu unii primari din suburbii, inclusiv cu primarul de Băcioi, terorizat de Ţuţu şi luptătorii săi”, mai scrie el.

Politicianul spune că echipa lui Andrei Năstase conştientizează că activitatea sa va fi sabotată, dar se arată convins că va reuşi să facă faţă.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cât credeţi că va dura coaliţia PSRM-ACUM?

    View Results

    Loading ... Loading ...