[ X ]
Important1 Iunie 2018 11:00

Partidul lui Renato Usatîi are un nou lider la Floreşti. Vezi cine e! 

Organizația Teritorială a „Partidului Nostru” din Florești a organizat conferința de conferința de dare de seamă și realegeri, în cadrul căreia delegații au ales conducerea organizației de partid. conducătorii nou-aleși au remarcat că victoria PN la Bălți a mobilizat activiștii raionali.

În cadrul ședinței conferinței, delegații au înaintat două candidaturi la funcția de președinte al OT. Totuși, cu majoritatea voturilor a fost ales Ruslan Crîjanovschii. El a mulțumit delegaților pentru susținere și a subliniat că activiștii au scopuri comune – „noi sîntem patrioții țării noastre!”. În context, Crîjanovschii a subliniat că victoria „activiștilor raionali ai „Partidului Nostru”” la alegerile din Bălți le-a insuflat activiștilor încrederea în sine.

„Organizația noastră teritorială a ajutat direct colegilor din Bălți. Noi am distribuit ziare, am participat la Marșul pentru alegeri corecte. Timp de două zile am primit un număr enorm de apeluri telefonice și mesaje de felicitare”, a declarat Crîjanovschii.

Potrivit lui, sarcinile de perspectivă imediată prioritare sînt fortificarea și lărgirea rîndurilor partidului, precum și a organizației de tineret.

Sursa: www.ru1.md

Notă: Republicat din data de 25 mai 2018.

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...