[ X ]
Exclusiv26 Mai 2018 07:00

Recomandarea unui analist politic pentru Silvia Radu despre viitorul său politic!

Cunoscutul analist politic, Nicolae Negru crede că, candidatul la șefia capitalei, Silvia Radu nu va mai face politică.

Contactat de TRIBUNA pentru a afla opinia sa vizavi de viitorul politic al Silviei Radu, Nicolae Negru a declarat că nu i-ar recomanda.

„Prima încercare a fost cursa prezidențială și am putea spune că a eșuat lamentabil, plus a doua experiență – alegerile locale. Cred că îi va fi suficient, respectiv nu cred că va face politică de acum înainte. Nu are nici o înclinație, capacitate politică. Chiar dacă ar vrea, eu i-aș recomanda să nu se implice în politică”, a precizat analistul.

Referindu-se la aderarea eventuală la un partid politic, Nicolae Negru a menționat că, oricine poate să adere la un partid, însă ambițiile Silviei Radu sunt foarte mari.

„Văd că ambițiile ei sunt foarte mari și ea nu cred că ar accepta să fie un simplu membru, să se ocupe de politică așa cum se ocupă majoritatea membrilor de partid. Când zic eu că nu are aptitudini de politician, mă refer că ea nu are capacități de lider politic și nici nu are capacități, și nici pregătirea necesară în acest sens. Părerea mea că ea trebuie să stea departe de politică. Are domeniul ei, a lucrat unde a lucrat, poate să activeze iarăși ca manager, administrator. Ea este un bun executant, dar nu cred că are viziune de politician. E adevărat că lucrurile acestea sunt rare, că avem puțin lideri cu viziune și nu-i reproșăm ei faptul acesta, pur și simplu aceasta este situația. Eu cred că ea a înțeles lucrul acesta și nu știu dacă se va implica în politică. Vom vedea. Unii calcă de mai multe ori pe greblă ca să se convingă că nu trebuie să facă acest lucru”, a conchis Negru.

TRIBUNA amintește: Silvia Radu și-a încercat puterile în 2016, în calitate de candidat independent pentru funcția de Președinte al RM, acumulând – 0,37%, dar și la alegerile locale noi din 20 mai curent, la funcția de Primar al municipiului Chișinău acumulând – 17,65%.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...