[ X ]
Important17 Mai 2018 07:00

Liderul de partid care nu are nici o preferinţă în alegerile pentru funcţia de Primar al capitalei!     

Pentru ex-ministrul Apărării, Valeriu Pleșca, Președintele partidului inactiv „Mişcarea social-politică „Forţa Nouă”, alegerea primarului capitalei s-a transformat într-o dilemă fără răspuns. În opinia fostului demnitar de stat, candidații înscriși în cursa electorală nu îndeplinesc calitățile necesare șefului Chișinăului.

Contactat de www.curentul.md, Pleșca a mărturisit că nici unul din candidați nu i-au câștigat încrederea.

„Nu am rămas convins că aceste persoane sunt capabile să aducă schimbări. Chișinăul are nevoie de un gospodar, de un om care în viața lui a reușit să facă ceva treabă: a condus colective, a implementat proiecte economice, dar nimeni din candidați nu răspunde acestor criterii”, a declarat Pleșca.

Totodată, Valeriu Pleșca s-a arătat impasibil la întrebarea despre orientarea politică a candidatului pe care ar fi gata să-l sprijine.

„Puțin îmi pasă, pro-european sau pro-rus. Vreau să fie un candidat pro-chișinăuiean, pro-moldovan, pro-gospodar, pro-patriot”, a conchis Pleșca.

Din cauza indeciziei în ceea ce privește pentru cine să voteze, fostul ministru al Apărării nu exclude că ar putea să nu meargă la alegeri.

Valeriu Pleșca a îndeplinit funcția de ministru al Apărării între anii 2004 și 2007.

Dumitru Garcaliuc

Sondaj

  • Ce partid/bloc credeţi că va furniza marea surpriză în alegerile parlamentare?

    View Results

    Loading ... Loading ...