[ X ]
Breaking news17 Mai 2018 15:10

Apelul lui Andrei Năstase: Vă pot spune cu certitudine că suntem în stare să câștigăm, să ieșim victorioși în urma acestui scrutin

Pe ultima sută de metri de campanie electorală, candidatul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase a lansat un apel către chișinăuieni și locuitorii suburbiilor Capitalei.

După cum informează TRIBUNA, în apel, Andrei Năstase a venit cu o propunere către toți alegătorii.

„Suntem în penultima zi de campanie electorală, avem ore, clipe numărate pentru a contacta cu domniile voastre fie direct, fie prin intermediul mass-media, pentru a vă aduce la cunoștință programele noastre electorale, viziunea privind reformarea și dezvoltarea municipiului Chișinău în beneficiul fiecărui locuitor al orașului sau al comunităților din suburbii. Vă pot spune cu certitudine că suntem în stare să câștigăm, să ieșim victorioși în urma acestui scrutin de o importanță ieșită din comun pentru destinele noastre, ale tuturor. Iată de ce prin prezentul Apel vin cu propunerea către toți alegătorii să dăm dovadă de maturitate, de implicare și să participăm masiv la alegeri, astfel încât să-i oprim pe cei care vor să fraudeze și să falsifice scrutinul din 20 mai. Avem nevoie ca niciodată de vigilență și supraveghere atentă a procesului electoral, pentru că doar așa vom strica jocul perfid al binomului toxic Plahotniuc-Dodon și al reprezentanților coordonați ai acestora, Silvia Radu și Ion Ceban”, a precizat candidatul.

Totodată, Andrei Năstase a venit cu un apel și către reprezentanții partidelor de dreapta. „Cei care conștientizează necesitatea eficientizării votului, direcționarea acestuia către candidatul cu șanse reale de a opri binomul, de a câștiga efectiv aceste alegeri cruciale, pentru a apăra Capitala de corupți și scheme criminale. Vă îndemn să faceți un gest de demnitate, gest care cu siguranță va fi apreciat nu doar de mine și echipa mea, disponibilă pentru a prelua cele mai importante și benefice proiecte pentru oameni, regăsite în programele DVS, ci și de toți alegătorii care nu-și doresc ca ultima redută a democrației, Chișinăul, să fie capturat de reprezentanții oligarhiei, ai celor care au compromis valorile civilizației continentale și au alungat populația în străinătăți. Împreună vom învinge!”, a conchis Năstase.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...