[ X ]
Breaking news16 Mai 2018 15:15

Un ex-ministru, numit director la Agenției Proprietăți Publice

Ex-ministrul Construcțiilor și Dezvoltării Teritoriilor, Vladimir Baldovici, a fost numit, astăzi, în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri, în calitate de director general al Agenției Proprietăți Publice.

După cum informează TRIBUNA, după numire, Premierul Pavel Filip a adăugat că Vladimir Baldovici de profesie este inginer.

Are experiență în Administrația Publică Centrală și a dat dovadă de capacități foarte bune de manager. De aceea, și a fost făcută această ofertă pentru Agenția Proprietății Publice, care a  devenit o instituție mult mai importantă decât a fost până acum, în urma reformei Guvernului. Toate întreprinderile unde statul își are partea sa de participare revine în subordinea acestei agenții, care, la rândul ei, se subordonează Guvernului. Eu contez pe o îmbunătățire a activității întreprinderilor, unde participă statul ca fondator și să dovedim încă odată că nu contează cine este fondatorul întreprinderii, dar dacă managementul este unul eficient – întreprinderile aduc profit. Vă dorim succes”, a precizat Filip.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid/bloc credeţi că va furniza marea surpriză în alegerile parlamentare?

    View Results

    Loading ... Loading ...