[ X ]
Exclusiv23 Aprilie 2018 06:30

Experienţa electorală tristă a unui candidat la Primăria capitalei. A mai candidat, dar a obţinut 0 (!) voturi!  

Candidatul Partidului „Casa Noastră –Moldova” la Primăria capitalei, Alexandr Roșco are experiență de participare în alegerile locale în calitate de candidat.

După cum informează TRIBUNA, Alexandr Roșco s- a implicat în alegerile locale noi din 15 mai 2016, candidând pentru funcția de Primar în satul Ochiul Roș din raionul Anenii Noi.

Cel mai interesant este că, Alexandr Roșco, nu a obținut nici un  vot, nu s-a votat nici el pe sine, dat fiind faptul că nu deținea reședință de domiciliu în acest sat.

Motoarele de căutare oferă informații că, Alexandr Roșco este președintele Asociaţiei Obştești „CLUBUL TINERILOR OPTIMIŞTI”.

Este născut în 1986, de profesie este jurist. De naționalitate este rus. A fost membru al PCRM, prim secretar a Uniunii Tineretului Comunist din Moldova, sectorul Râșcani, dar și a fost membru al Comitetului Central al PCRM.

Totodată, la alegerile parlamentare din 28 noiembrie 2010, PCRM l-a inclus pe Alexandr Roșco în lista candidaţilor la funcţia de deputat cu numărul 103.  Tot în 2010, el a făcut parte din componenţa birourilor electorale, în secția de votare din Milano nr. 356, Italia.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...