[ X ]
Exclusiv21 Aprilie 2018 08:00

În ce măsură va folosi Valeriu Munteanu rezultatele lui Dorin Chirtoacă la cârma capitalei. Răspunsul candidatului! 

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, candidat la funcția de Primar general al mun. Chișinău, a fost întrebat: În ce măsură veți folosi în campania electorală, reușitele lui Dorin Chirtoacă în cei 10 ani în funcția de Primar?

„Toată lumea știe că nu mi-am trădat niciodată convingerile, crezul și loialitățile politice, nu am schimbat cinci-șapte partide, cu doctrine diferite, în cinci ani și nu am deviat cu nici un milimetru de la crezul meu politic. Niciodată, nimeni, nu îmi poate reproșa ceva din acest punct de vedere. Pe de altă parte, în spatele lui Valeriu Munteanu nu este altcineva decât Valeriu Munteanu. Adică cel care, cu crezul său politic și programul său managerial, îi va convinge pe locuitorii capitalei, din oraș și din suburbii, că e cel mai bun și cel mai potrivit pentru funcția de primar general”, a declarat el.

Despre reușitele lui Dorin Chirtoacă, Valeriu Munteanu spune că „sigur ele sunt un imbold”. „În primul rând faptul că a reușit să câștige de trei ori Primăria și a mobilizat electoratul Chișinăului de partea sa. Acel electorat pro-european și anti Putin, pro-românesc și care vrea ca orașul nostru să devină ceea ce merită, adică una dintre capitalele europene cu care să ne mândrim. Cât privește proiectele concrete, de succes pentru cetățeni, proiecte începute, dar nefinalizate, ele firește că se bucură de toată atenția mea”, a declarat el.

Notă: Varianta integrală a interviului poare fi accesată la acest link.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Loading ... Loading ...