[ X ]
Breaking news21 Aprilie 2018 12:11

Iată cine este candidatul desemnat la funcția de director adjunct la CNA!

Lidia Chireoglo este candidatul desemnat la funcţia de director-adjunct al CNA. Decizia a fost luată în urma conIată cursului, desfăşurat, astăzi, la care au participat cinci candidaţi. Asta după ce, unul dintrre cei şase aspiranţi la funcţia de vice-director al CNA, Violina Şpac, s-a retras din concurs, în această dimineaţă.

După cum informează TRIBUNA, astfel, la interviu au fost admiși Alexandr Patraşco, șeful Secției formare continuă din cadrul Academiei de Poliţie „Ştefan cel Mare a Ministerului de Interne”, Veaceslav Guțan, conferențiar universitar la Academia de Poliție „Ștefan cel Mare”, Iurie Slivciuc – fost angajat al MAI, pensionar, Sava Maimescu – conferențiar universitar la Universitatea de Stat din Moldova şi Lidia Chireoglo – ofițer superior de urmărire penală pe cazuri excepționale din cadrul CNA.

Învingătoarea concursului, Lidia Chireoglo. Ea are 37 de ani, este absolventă a facultăţii de drept economic a ULIM, are o experienţă profesională de 13 ani în domeniul jurisprudenţei, este căsătorită şi are doi copii.

Amintim că, în activitatea sa, directorul Centrului este asistat de doi adjuncţi. Prin urmare, va mai fi organizat un concurs pentru ocuparea celei de-a doua funcţie de vice-director. Potrivit Legii CNA, candidatul ales urmează să fie votat de Parlament.

Cristina Parfeni

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Loading ... Loading ...