[ X ]
Important16 Aprilie 2018 15:00

Valeriu Munteanu: Vin cu soluții fundamentale, fără precedent, pentru oraș și orășeni

Candidatul liberalilor la șefia capitalei, Valeriu Munteanu susține că, participă în alegerile anticipate ale Primarului pentru locuitorii municipiului Chișinău.

Solicitat de TRIBUNA pentru a comenta faptul că în aceste alegeri mai este minim un candidat unionist, dar și întrebat dacă nu crede că acesta ar putea să-i diminueze șansele, Valeriu Munteanu a declarat că „unioniștii sunt oameni puternici”.

„Eu particip în aceste alegeri pentru locuitorii municipiului Chișinău, pentru cei de la care binomul Plahotniuc-Dodon a încercat să fure orașul, să le neglijeze poziția și votul. Vin să-i reprezint pe toți cei care nu se pot împăca cu uzurparea puterii la primăria Chișinău, pe cei care vor să trăiască într-un oraș liber și într-un stat liber. Unioniștii sunt oameni puternici, sunt oameni informați, sunt oameni activi, ei știu că un bun unionist trebuie să fie împotriva lui Putin, pentru ReUnire, dar în egală măsură trebuie să fie și împotriva binomului eurasiatic Plahotniuc-Dodon, care a acaparat puterea totală în republică, iar acum stă la porțile Chișinăului pentru a acapara și capitala. Eu vin să apăr capitala în primul rând de acest binom toxic. Cei care neglijează cu premeditare caracterul nociv al lui Dodon și Plahotniuc nu au venit sincer și cu dedicație în aceste alegeri”, a precizat liberalul.

Totodată,  fiind întrebat ce priorități va avea în această campanie electorală, Valeriu Munteanu a menționat:  „Vin cu soluții fundamentale, fără precedent, pentru oraș și orășeni. Expunerea programului o voi face după înregistrare și, respectiv, după lansarea în campanie”.

Andriana Cheptine

Notă: Republicat din data de 11 aprilie 2018.

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...