[ X ]
Important16 Aprilie 2018 12:45

Deputatul care a primit de la tatăl său un autovehicul de peste 1 milion de lei!

Deputatul democrat, Alexandr Bannicov a primit anul trecut o donație de la tatăl său – cel puțin aceasta reiese din declarația sa de avere.

După cum informează TRIBUNA, Alexandr Bannicov a indicat, la categoria venitul obținut din donații și moșteniri, că a primit de la Ivan Marcovici Bannikov, care îi este tată, o donație sub forma unui autovehicul în valoare de 1 125 000 lei.

De menționat că, în 2009, Președintele RM, Vladimir Voronin i-a conferit Ordinul „Gloria Muncii” lui Ivan Bannicov, pentru merite în domeniul protecţiei sociale a veteranilor, contribuţie la educarea patriotică a tinerei generaţii şi activitate intensă de binefacere.

Din același decret aflăm că, Ivan Bannikov este veteran al muncii, director general al Societăţii cu Răspundere Limitată „TINA” din municipiul Chişinău.

TRIBUNA amintește: Alexandr Bannicov este deputat din 2010 până în prezent, fiind membru al fracțiunii parlamentare a PCRM până în 2015, ulterior deputat neafiliat, iar în 2017 a aderat la fracțiunea PDM.

Andriana Cheptine

Notă: Republicat din data de 13 aprilie 2018.

Sondaj

  • Ce partid/bloc credeţi că va furniza marea surpriză în alegerile parlamentare?

    View Results

    Loading ... Loading ...