[ X ]
Important14 Martie 2018 10:00

Ex-deputat: E ridicol să se vorbească despre o demisie de onoare a dlui Tănase

Ex-deputatul liberal reformator, jurnalistul Valeriu Saharneanu susţine că „e ridicol să se vorbească despre o demisie de onoare a dlui Tănase (Alexandru Tănase, care a demisionat din funcţia de ministru al Justiţiei după publicarea unei presupuse convorbiri a sale cu omul de afaceri, Veaceslav Platon – n.r.) în condițiile în care toată lumea versată cunoaște adevăratele lui „merite”, dar și eforturile depuse la instaurarea și creșterea exponențială a dictaturii, deocamdată de catifea, a lui Plahotniuc”.

„Onoarea nu este complice la nimic ce o poate dezonora, ea nu-și trădează principiile onorabile și nu se adaptează la sisteme mafiote care necinstesc un stat, un popor. Onoarea înseamnă prețuire, demnitate, încredere, onestitate. Onoarea are oroare de conformism, de lichelism, de duplicitate, de neadevăr, de machiavelism”, scrie el într-o postare pe blogul personal.

Potrivit lui, „când este dezonorată, Onoarea se revoltă”. „Dl Tănase nu s-a revoltat niciodată. A plecat și de data această mulțumind primului-ministru. Probabil va reveni atunci când o va cere „interesul general” al suzeranului său”, mai scrie fostul deputat.

Cristina Pendea

foto: europalibera.org

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...