[ X ]
Breaking news13 Martie 2018 12:44

Liderul PDM: Cetățenii vor putea face diferență între un partid care poate să comunice în teritoriu și partide care preferă demagogii

Vlad Plahotniuc a comunicat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, după ședința săptămânală a Partidului Democrat din Moldova (PDM), că formațiunea merge pe calea cea dreaptă, potrivit unui sondaj realizat recent la solicitarea democraților.

După cum comunică TRIBUNA, Plahotniuc a spus că, în cadrul ședinței, a fost discutată modalitatea de interacțiune a PDM cu oamenii în teritoriu.

„Și am constatat că avem foarte multe posibilități de îmbunătățire a comunicării. A, decis ca întâlnirile în teritoriu să decurgă după un nou principiu, încât cetățenii să fie implicați în prioritizarea agendei guvernamentale”, a spus politicianul.

Liderul PDM a îndemnat cetățenii se beneficieze de prezența democraților în teritoriu, să fie activi și să lanseze propuneri.

„Oamenii vor putea face diferență între un partid care poate să comunice în teritoriu și partide care preferă demagogii”, a subliniat Vlad Plahotniuc.

Cristina Gurez

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...