[ X ]
Important13 Martie 2018 07:00

(DOC) Ce mesaj al lui Vlad Plahotniuc le este distribuit moldovenilor prin intermediul unei foi volante!

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a elaborat o foaie volantă dedicată celor doi ani de guvernare (2016-2017), pe care o distribuie în întreaga ţară.

După cum relatează TRIBUNA, foia volantă este întitulată „Moldova pe drumul cel bun!” şi conţine un şir de rezultate înregistrate în 2016-2017, printre care: indexarea şi majorarea pensiei minime, creşterea salariului minim garantat, a salariului mediu pe economie, a salariilor pentru anumite categorii de bugetari, lansarea programului „Prima Casă”, creşterea economiei, a recoltei de grâu, reducerea infracţionalităţii, închiderea cazinourilor etc.

Totodată, foaia volantă conţine şi un mesaj al liderului PDM, Vlad Plahotniuc, care dă asigurări că „întreaga activitate a PDM este gândită pentru a răspunde cât mai bune nevoilor şi aşteptărilor moldovenilor”. „Zi de zi şi acţiune după acţiune, ne străduim să asigurăm un trai mai bun cetăţenilor din ţara noastră. Faptele pentru oameni sunt cea mai bună politică”, se mai spune în mesajul liderului PDM.

Cristina Pendea

Document-page-001 (1) Document-page-001

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...