[ X ]
Breaking news22 Februarie 2018 11:40

Ex-Ambasadorul Turciei în RM – decorat de Președintele Dodon

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat astăzi un decret, prin care a conferit „Ordinul de Onoare” lui Hulusi Kiliç, ex-Ambasador Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Turcia în Republica Moldova.

După cum informează TRIBUNA, Igor Dodon a declarat că a acordat această distincție „în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea și aprofundarea colaborării interstatale constructive și atotcuprinzătoare dintre Republica Turcia și Republica Moldova în diferite domenii, precum și pentru contribuția la implementarea unor proiecte de investiții în țara noastră”.

Totodată, Igor Dodon a menționat că, în cadrul întrevederii pe care a avut-o cu Hulusi Kiliç, i-a mulțumit pentru suportul considerabil în aprofundarea și consolidarea relațiilor de prietenie dintre statele și popoarele noastre.

„De asemenea, am adus sincere mulțumiri pentru zecile de proiecte de asistență tehnică de sute de milioane de lei pentru Republica Moldova, care au fost inițiate pe parcursul mandatului domnului Hulusi Kiliç. I-am urat domnului Ambasador, multă sănătate și succes în activitatea pe care o desfășoară, menționând faptul că oricând va fi un oaspete binevenit în Moldova”, a mai spus șeful statului.

Andriana Cheptine

28055780_2321071727918819_2452765046321250784_n

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...