[ X ]
Breaking news20 Februarie 2018 12:10

Decizia luată de PDM, după demisia primarilor de Bălți și Chișinău

Purtătorul de cuvânt al Partidului Democrat din Moldova, Vitalie Gamurari, a anunțat că, în cadrul ședinței săptămânale, democrații au discutat cele două demisii de săptămâna trecută – a Primarului municipiului Bălți, Renato Usatâi, și a Primarul municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă. 

După cum informează TRIBUNA, Vitalie Gamurari a declarat că PDM a apreciat gestul celor doi primari.

„Chiar dacă cu întârziere au fost depuse aceste demisii, am apreciat aceste gesturi din partea celor doi primari, din simplul motiv că am vorbit nu o dată, că, cu regret, în ambele municipii, pe parcursul ultimelor ani, activitatea a fost implicată în mai multe lucruri care nu sunt benefice pentru ele. În contextul dat, apreciem posibilitatea ca locuitorii celor două municipii, vor avea posibilitatea să-și aleagă un Primar care să-și exercite funcția așa cum trebuie”, a precizat democratul.

Potrivit lui Gamurari, în context, președintele PDM, Vlad Plahotniuc, a făcut și o solicitare. „Vlad Plahotniuc a solicitat organizațiilor regionale din teritoriu, și anume: Chișinău și Bălți, pentru a veni timp de o săptămână cu o analiză a stării de lucru, care sunt așteptările locuitorilor celor două municipii, care sunt viziunile și care sunt momentele neplăcute cu care s-au confruntat locuitorii pe parcursul ultimilor ani”, a mai spus Gamurari.

Andriana Cheptine

foto: privesc.eu 

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...