[ X ]
Important19 Februarie 2018 18:00

Președintele Academiei de Științe a Moldovei a devenit bunic. Iată cum se numește nepoțelul!

Președintele Academiei de Științe a Moldovei (AȘM), Gheorghe Duca, a devenit bunic, recent. Nepoțelul a primit numele în cinstea bunicului – George.

După cum comunică TRIBUNA, nora sa, Cristina Duca, membru al Consiliului Coordonator al Audiovizualului (CCA), a povestit, pentru www.shok.md, despre venirea pe lume a micuțului:

„Apariţia bebeluşului în viaţa noastră a fost ca o binecuvântare. Este un copil dorit şi care zilnic, atât pe parcursul sarcinii, cât şi acum de la naştere, ne face să radiem de fericire şi împlinire sufletească.

Am avut parte de o sarcină super uşoară, am fost activă, am călătorit, mi-am permis de toate. Adesea râdeam cu prietenele că, uneori, uitam că sunt însărcinată la ce stare bună aveam.

Naşterea a fost şi ea ca în filme, nici nu realizasem că sunt la maternitate, că deja îmi ţineam copilul în braţe. Iar pentru această experienţă, ţin să mulţumesc medicului care mi-a monitorizat sarcina şi m-a ajutat să dau naştere copilului, Elena Gladun şi echipei de profesionişti ai IMC” a spus Cristina.

Totodată, Cristina a mărturisit că numele a fost ales foarte uşor. „Am numit copilul în cinstea bunelului, Gheorghe. Iar pentru a da o notă mai internaţională numelui, am ales să fie George. Un prenume care rezonează cu numele de familie şi este unul puternic, de lider, călăuzit de înger”.

Cristina Tomac

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...