[ X ]
Breaking news14 Februarie 2018 12:20

Gabriela Firea și Silvia Radu au misiuni și preferințe similare. Uite ce au constatat!

Primarul General al municipiului București, Gabriela Firea, în cadrul întrevederii de astăzi cu Primarul General interimar al municipiului Chișinău, Silvia Radu, a găsit mai multe similitudini între ele.

După cum informează TRIBUNA, în cadrul unei conferințe de presă, Gabriela Firea a declarat: „Silvia Radu este la fel de preocupată ca și mine de domeniile sănătate și educație, fiind și mamă a trei copii – ca și mine, iată încă o similitudine. Provine din domeniul privat – la fel ca și mine”.

Totodată, Gabriela Firea i-a făcut Silviei Radu și un cadou. „Aș dori să-i fac dnei Primar, din partea nu doar a mea, dar și a tuturor bucureștenilor un mic dar, simbolic, în anul centenarului. Este vorba despre ia noastră tradițională românească, pe care și eu o port cu foarte mare plăcere, nu doar la sărbătorile naționale, dar și ori de câte ori am ocazia. Să vă poarte mult noroc, mult succes în întreaga activitate. Și de asemenea, un album cu cele mai frumoase mănăstiri din România. Sunt convinsă că pe unele le-ați vizitat deja, iar pe altele probabil veți avea ocazia să mergeți, dar și peisaje pitorești deosebite și tradiții din România”, a adăugat Firea.

La rândul său, Silvia Radu a mulțumit pentru daruri, dar a precizat că are și ea un cadou. „După cum vedeți, coincidem atât în misiuni, cât și în preferințe. Eu v-am adus o ie din RM, dar este de altă culoare. Este o ie tradițională. Eu la fel ca și dvs. port ie și la sărbători, dar și când am ocazia. De aceea, sper să vă aducă și dvs., noroc. Și mai am un ceva, este un cadou făcut de un maestru în artă din RM, o icoană, lucru manual. Să vă păzească în tot ceea ce faceți!”, a punctat Radu.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce partid/bloc credeţi că va furniza marea surpriză în alegerile parlamentare?

    View Results

    Loading ... Loading ...