[ X ]
Exclusiv13 Februarie 2018 09:00

(ACUM UN AN) Vizita Premierului Pavel Filip la Kiev

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 13 februarie 2017.

Vizita Premierului Pavel Filip la Kiev

Premierul Pavel Filip, fiind în vizită oficială în Ucraina, a avut o discuție cu Președintele Ucrainei, Petro Poroșenko, iar ulterior au susținut o conferință de presă. De asemenea, Premierul s-a văzut cu omologul său ucrainean, Volodimir Groisman.

Întrevederea Zinaidei Greceanâi cu Dmitri Medvedev

Preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova (PSRM), Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu preşedintele Partidului politic „Rusia Unită”, Dmitri Medvedev. În cadrul întrevederii, părțile au convenit asupra semnării unui acord de cooperare.

Anunţul CI al ANI

Membrii Consiliului de Integritate al Autorității Naționale de Integritate (ANI) au anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că lansează concursul pentru suplinirea funcțiilor de președinte și vicepreședinte al ANI.

O nouă şedinţă de judecată în dosarul lui Renato Usatâi

La Judecătoria Centru a avut loc o nouă ședință de judecată în cazul liderului „Partidul Nostru” (PN), Renato Usatâi, în cadrul căreia a fost examinată cererea apărării de a se crea o comisie rogatorie.

Conferinţa PAS

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, că a identificat soluții cu privire la problema alimentării copiilor în instituțiile de învățământ preșcolar din mun. Chișinău şi a făcut o scurtă prezentare a acestora.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid/bloc credeţi că va furniza marea surpriză în alegerile parlamentare?

    View Results

    Loading ... Loading ...