[ X ]
Exclusiv10 Februarie 2018 06:00

(ACUM UN AN) Prim-ministrul la lansarea unui proiect important

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 10 februarie 2017.

Întrevederile lui Andrian Candu cu Jerry Buttimer, Paul Cogblan şi Sean O Fearghail

Președintele Parlamentului, Andrian Candu a avut întrevederi cu Președintele Senatului Irlandei, Jerry Buttimer, cu adjunctul acestuia, Paul Cogblan şi cu Președintele Camerei Inferioare a Parlamentului Irlandei, Sean O Fearghail. Întâlnirile au avut loc în marja vizitei Președintelui Parlamentului în Irlanda. Andrian Candu a propus oficialilor irlandezi să împărtăşească deputaţilor moldoveni experienţa pe care aleşii poporului din Irlanda o au în ceea ce ţine de atragerea investiţiilor străine.

Întâlnirea neformală a lui Alexandru Tănase cu ambasadorii UE

Președintele Curții Constituționale (CC), Alexandru Tănase, a avut o întâlnire neformală cu Ambasadorii statelor UE acreditaţi la Chișinău. După întrevedere el a susţinut un briefing de presă împreună cu șeful Delegației Uniunii Europene în RM, Pirkka Tapiola.

O nouă şedinţă în dosarul lui Renato Usatâi

La judecătoria Centru a avut loc o nouă ședință de judecată în dosarul liderului „Partidul Nostru” (PN), Renato Usatâi. Avocatul Anatolie Istrate a spus că a cerut recuzarea judecătorului responsabil de caz.

Prim-ministrul la lansarea unui proiect important

Prim-ministrul Pavel Filip a participat la evenimentul de lansare a proiectului twinning „Sprijin Agenției Naționale pentru Siguranța Alimentelor a Republicii Moldova”, susţinut de Uniunea Europeană.

Şedinţa CPMCISS

Prim-ministru Pavel Filip a convocat prima ședința din acest an a Comitetului permanent de monitorizare a cazurilor de interes social sporit. În cadrul ședinței s-a discutat despre etapele și procesul de recuperare a activelor, comercializarea gajurilor, rambursarea creditului de urgență, dificultățile întâmpinate.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Ce partid/bloc credeţi că va furniza marea surpriză în alegerile parlamentare?

    View Results

    Loading ... Loading ...