[ X ]
Important9 Februarie 2018 12:00

Liderul PCRM dezvăluie dacă e gata să candideze la alegerile parlamentare într-o circumscripție uninominală

Președintele Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), Vladimir Voronin, afirmă că este pregătit să candideze la alegerile parlamentare într-o circumscripție uninominală. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii „Important” de la TVC 21.

După cum informează TRIBUNA, Vladimir Voronin a declarat că e pregătit să candideze în orice circumscripție.

„Da, sunt pregătit. O să hotărâm. Cu plăcere, orice circumscripție, pot să o iau pe cea mai „провальная”. Să mă duc acolo să lucrez cu oamenii, să le demonstrez  în primul rând, sociologilor. Orice zonă. Noi vorbim acum așa ca discuție, pentru că așa decizie nu se ia de Voronin de unul singur, dar se discută în organele de partid. Ne consultăm și atunci luăm decizia. Eu ca variantă – orice sector, circumscripție, eu sunt gata, poftim!”, a precizat comunistul.

Fiind întrebat dacă PCRM a început pregătirile pentru alegerile parlamentare, Vladimir Voronin a răspuns negativ, precizând că ei mereu lucrează. „Noi toți anii aceștia ne pregătim. Noi nu avem special start – finish, fie și ziua alegerilor parlamentare, noi suntem de mult, noi tot timpul lucrăm cu cetățenii în teritoriu”, a mai spus Voronin.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce aşteptări prioritare aveţi de la noul Parlament?

    View Results

    Loading ... Loading ...