[ X ]
Exclusiv12 Ianuarie 2018 06:00

Partea nevăzută a vieții actualilor membri ai Guvernului!

Se spune că cea mai mare bogăție a omului sunt copiii. TRIBUNA a realizat un material în care veți cunoaște cât de „bogați” sunt la acest capitol actualii membri ai Guvernului.

Din membrii actualului Guvern câte trei copii au ministrul Afacerilor Interne, Alexandru Jizdan (Bogdan, Mihai și Răzvan); ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici (Nikita, Gruia, Mira), dar și Preşedintele Academiei de Ştiinţe a Moldovei, Gheorghe Duca (Doina, Dragoș, Daniela).

Totodată, cei mai mulți membri ai actualului Guvern au câte doi copii. Este vorba despre Premierul Pavel Filip (Iulian și Dumitru); ministrul Finanţelor, Octavian Armaşu; vicepremierul pentru integrare europeană, Iurie Leancă (Marius și Liviu Tristan); ministrul Justiţiei, Alexandru Tănase (Dinu-Matei și Simona-Maria), dar și ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Liviu Volconovici.

Câte un copil au ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc (Nicoleta); ministrul Apărării, Eugen Sturza (Ecaterina); ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi (Mădălina), dar și Guvernatorul (Bașcanul) UTA Găgăuzia (Gagauz-Yeri), Irina Vlah (Ana).

Este de menționat faptul că, în cazul a doi membri ai Guvernului, deocamdată, nu se cunosc detalii în acest sens. Este vorba despre ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Svetlana Cebotari și despre vicepremierul pentru reintegrare, Cristina Lesnic.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...