[ X ]
Important11 Ianuarie 2018 14:00

Lider de partid: Partea de clasă politică proeuropeană, proromânească, unionistă are datoria să formeze un bloc electoral

Partea de clasă politică proeuropeană, proromânească, unionistă are datoria să formeze un bloc electoral. Despre aceasta scrie, într-o postare pe blogul personal, liderul Partidului Naţional Liberal, Vitalia Pavlicenco, care face trimitere la o participare a sa la o emisiune la Jurnal TV.

În opinia sa, acest bloc e necesar „pentru a se opune presiunilor și abuzurilor părții de clasă politică prorusă, antinațională, ca și guvernării ce creează o stabilitate care ar putea conduce la revanșa Stângii extreme, paradoxal – în Anul Centenarului Unirii, la împlinirea a o sută de ani de la Unirea Basarabiei cu România”.

Președintele PNL menționează în context „efortul noii Mișcări Civice Europene, care îndeamnă forțele eurounioniste să se regăsească pe o Platformă comună în scrutinul din 2018”. „Cu această entitate asociativă a avut o discuție și conducerea național-liberalilor, care a salutat că poziția exprimată de PNL.md în acești ani, vizând coagularea politică a Dreptei, se materializează în pozițiile unor grupuri influente din societate care urmăresc realizarea unui imperativ incontestabil”, mai notează sursa citată.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...