[ X ]
Exclusiv11 Ianuarie 2018 09:00

(ACUM UN AN) Acuzaţiile PN privind tentativa de atac raider asupra orașului Bălți

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiţi ce s-a întâmplat pe 11 ianuarie 2017.

Întrevederea Valentinei Buliga cu Signe Burgstaller

Valentina Buliga, Președinta Comisiei politică externă și integrare europeană a Parlamentului RM, a avut o întrevedere cu Signe Burgstaller, Ambasadoarea Extraordinară și Plenipotențiară a Regatului Suediei în RM, cu care a discutat despre preconizata vizită la Chişinău a unei delegaţii a membrilor Comitetului afaceri externe din cadrul Parlamentului (Riksdag) Regatului Suediei.

Conferinţa PN

Partidul Nostru (PN) a organizat o conferinţă de presă, în cadrul căreia a declarat că era organizată o tentativă de atac raider asupra orașului Bălți. Ex-candidatul PN la funcția de Președinte al RM, Dumitru Ciubașenco a declarat că era organizat un atentat de acaparare a unui oraș întreg, prin metode ilegale.

Şedința Comisiei pentru situații excepționale

Prim-ministrul Pavel Filip a convocat ședința Comisiei pentru situații excepționale, în legătură cu condiţiile meteo dificile, cauzate de ninsorile abundente și temperaturile scăzute. Premierul a accentuat necesitatea menţinerii, în continuare, a unei mobilizări maxime pentru intervenția la timp şi acordarea ajutorului necesar cetățenilor, deszăpezirea drumurilor pentru asigurarea traficului, deblocarea accesului la locaţiile de importanţă socială.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...