[ X ]
Exclusiv22 Decembrie 2017 07:00

Igor Grosu despre când PAS şi PDA vor începe procesul de selectare a candidaţilor în circumscripţiile uninominale

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, secretarul general al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Igor Grosu a fost întrebat: Veţi atrage în următoarele alegeri în calitate de candidaţi şi reprezentanţi ai societăţii civile?

„Categoric, da. Vom încerca să invităm și reprezentanții societății civile, și ai altor forțe politice. Nu putem da nume la această etapă, dar cu certitudine avem personalități în cadrul societății civile, care, de-a lungul timpului, prin comportament și poziție civică corectă, au obținut respectul societății”, a declarat el.

Întrebat când PAS şi PDA vor începe procesul de selectare a candidaţilor în circumscripţiile uninominale, Igor Grosu a răspuns: „Foarte curând. În prezent, suntem în proces de definitivare a formatului și procedurilor”.

Despre şansele pe care el credeţi că le au la modul practic PAS şi PDA în următorul scrutin, Igor Grosu spune:„Pornind de la buna experiență din alegerile prezidențiale, unde mai multe forțe politice au știut să construiască un parteneriat sustenabil, iar, în final, candidatul forțelor veritabil proeuropene și antioligarhice, Maia Sandu, a obținut 766593 de voturi, sunt convins că avem toate șansele să obținem un rezultat foarte bun, să câştigăm alegerile şi să începem reclădirea ţării în beneficiul cetăţenilor Republicii Moldova”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...