[ X ]
Breaking news21 Decembrie 2017 13:45

Mesajul de rămas bun al lui Vasile Bâtcă: „Sunt mândru că am reușit să îndeplinim multe dintre obiectivele pe care ni le-am propus”

Vasile Bâtcă, la final de mandat de ministru al Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, a mulțumit tuturor pentru încrederea care i-a fost acordată –  de a ocupa acest portofoliu.

După cum informează TRIBUNA, Vasile Bâtcă a declarat că a fost o onoare și, totodată, o mare responsabilitate.

„Sunt mândru că am reușit să îndeplinim multe dintre obiectivele pe care ni le-am propus. Unele dintre ele ambițioase, însă așa am reușit să oferim speranța unui trai mai bun pentru mii de cetățeni din localitățile țării. Mulțumesc partenerilor de dezvoltare pentru deschiderea către această colaborare frumoasă. Ne-au ajutat să creștem, să începem și să finalizăm multe proiecte pe care, fără acest sprijin, ne-ar fi fost mult mai greu sa le realizăm. Echipei de la Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, dar și celei de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Construcțiilor, le mulțumesc pentru profesionalism și excelenta colaborare. Vă doresc succes și vă asigur că proiectele mele viitoare sunt dedicate aceluiași scop, dezvoltarea țării noastre și condiții de viață mai bune pentru fiecare. Fiți siguri, împreună continuăm să #ConstruimViitorul acasă”, a punctat Bâtcă.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...