[ X ]
Breaking news20 Decembrie 2017 10:44

Ultimii viceminiștri - demiși și noi secretari de stat – numiți

Cabinetul de miniștri a aprobat, în ședința de astăzi, mai multe numiri și eliberări din funcții.

După cum informează TRIBUNA, a fost eliberat din funcția de viceministru al Finanțelor – Iurie Cicibaba, din funcția de viceministru al Mediului – Ion Apostol, viceminiștrii Agriculturii şi Industriei Alimentare – Vasile Luca și Ion Parea, dar și viceminiștrii Tineretului și Sporturilor – Pavel Ianeț și Ivan Florean.

Totodată, au fost numiți secretari de stat: Carolina Perebenos – la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Viorica Pricop – Ministerul Finanțelor, Vasile Luca și Valentina Țapiș – Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Dumitru Mînzărari – Ministerul Apărării și Angela Cutasevici – la Ministerul al Educației, Culturii și Cercetării.

De menționat că, tot astăzi, au fost eliberați din funcțiile de secretari generali de stat ai Guvernului – Iurie Cazacu și Valentin Guznac, iar în locul lor au fost numiți Adrian Ermurachi și Mihai Cazacu.

De asemenea, vicedirectorul ANSA, Vsevolod Stamati, a fost suspendat din funcție pe perioada desfășurării urmării penale.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...