[ X ]
Breaking news11 Decembrie 2017 11:30

Vlad Filat a transmis un mesaj în scris prin intermediul avocaților. Iată ce scrie fostul Premier!

Cu o zi înainte ca, Curtea Supremă de Justiție (CSJ) să examineze recursul în anulare depus de avocații lui Vlad Filat, ex-Premierul a transmis un mesaj în scris prin intermediul avocatului său, Igor Popa, făcut de acesta public în cadrul unui interviu pentru Ziarul de Gardă.

„După 26 de luni, lucrurile au devenit clare pentru cunoscători și necunoscători. Mă refer la așa numitul proces Filat. Eu nu-mi doresc decât să am parte de o judecată, dar nu de o execuție. În toată această perioadă am solicitat doar lucruri legale și dacă vreți umane: proces public, în care să fie examinate probele, dar nu denunțuri mincinoase; să fie audiați martorii apărării; efectuate expertize financiare, astfel încât decizia instanței de judecată să fie o judecată de valoare, dar nu una de interes.

În acest context, având în vedere că recursul ordinar depus anterior nu a fost acceptat spre judecare, aștept ca cel puțin de aceasta dată CSJ să i a o decizie legală  și să admită spre examinare recursul în anulare”, se spune în mesajul fostului Premier.

Andriana Cheptine

Alte știri la rubrica

Sondaj

  • Cine merită titlul „Politicianul anului 2018”?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...