[ X ]
Breaking news7 Decembrie 2017 15:32

Ce spunea cu ceva timp în urmă Vitalie Pîrlog despre activitatea sa politică

Deputatul comunist, Oxana Domenti a renunţat la mandatul de deputat, iar următorul în lista PCRM este ex-ministrul Justiţiei, Vitalie Pîrlog, preşedintele Comisiei de control a fişierilor a INTERPOL.

În cadrul unui interviu acordat anterior portalului TRIBUNA, el a fost întrebat  şi despre faptul că nu chiar atât de demult era parte a unei echipe politice. „De fapt, chiar dacă am candidat la funcţia de deputat pe lista unui partid politic la precedentele alegeri, demult m-am distanţat de politică. Cam de aproape trei ani. După ce am acces în această funcţie, evident că orice contact al meu cu activitatea de partid, chiar şi cu caracter pur formal, a fost exclus”, a declarat Vitalie Pîrlog.

Întrebat dacă are careva planuri de viitor legate de Moldova, el a răspuns: „Dacă vă referiţi la careva activitate politică, vă spun cu certitudine că nu am niciun plan legat de aceasta. Nici nu l-aş putea avea atâta timp cât activez în cadrul INTERPOL. Dar, totodată, nu pot spune că am rupt orice legătură cu Republica Moldova. Ţara mea ocupă şi va ocupa tot timpul un loc aparte în viaţa mea”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată la acest link.

Cristina Pendea

Sondaj

  • Cine are nevoie de presă liberă în Moldova?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...