[ X ]
Breaking news21 Noiembrie 2017 17:39

Premierul Filip tună și fulgeră: Cum poți să înțelegi că...

Premierul Pavel Filip a comentat, în debutul ședinței de astăzi a Cabinetului de miniștri, informația apărută în presă, precum că RM ar fi cerut excluderea de pe agenda ONU a subiectului legat de retragerea trupelor militare străine de pe teritoriul RM.

După cum informează TRIBUNA, Pavel Filip a declarat că, RM rămâne fermă și consecventă în solicitarea sa de a include pe agenda adunării generale a ONU a acestui subiect de retragere a forțelor militare de pe teritoriul său.

„Eu cred că unele instituții media, fiind în căutarea cu lumânarea a subiectelor care să blameze activitate Guvernului, nu văd nici lipsa de logică în cele publicate de ei. De altfel, cum poți să înțelegi că se solicită excluderea unui subiect de pe ordinea de zi, care nici nu a fost inclus. Această informație este una greșită, pentru că RM a cerut o amânare tactică de examinare a acestui subiect din ordinea de zi a Comitetului general. Este o abordare tactică, pentru că atunci când nu ești sigur că ai toate voturile necesare și este pericolul să ai un rezultat negativ așa se procedează, soliciți amânarea, se examinează la altă ședință. Noi suntem fermi de a include acest subiect în ordinea de zi. Să spui că am refuzat, cel puțin, din punctul meu de vedere, este o manipulare grosolană”, a conchis Filip.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Cine ar fi avantajat de eventuale alegeri parlamentare anticipate?

    View Results

    Loading ... Loading ...