[ X ]
Breaking news14 Noiembrie 2017 11:45

O nouă inițiativă a PDM: Sunt posibile demisii

Partidul Democrat din Moldova (PDM) a discutat astăzi, în ședința săptămânală, despre activitatea cotidiană a deputaților și miniștrilor -exponenți ai formațiunii.

După cum informează TRIBUNA, purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari, a declarat că este vorba despre vizitele în teritoriu și acumularea informațiilor și răspunsurilor, care pot fi date de partid pentru soluționarea acelor probleme cu care se confruntă cetățenii RM, zi de zi.

„Președintele PDM, Vlad Plahotniuc a reamintit că la 19 decembrie curent va fi ziua finalizarea evaluării activității reprezentanților PDM, acelor persoane care sunt delegate pentru activitate în instituțiile de stat. Data nu este bătută în cuie, s-ar putea modifica. Liderul PDM și Premierul vor declanșa această procedură. Criteriile sunt foarte simple și anume: evaluarea agendei – dacă corespunde într-adevăr cu așteptările cetățeanului RM, dacă într-adevăr răspunsurile, care au fost date, și activitatea sunt coordonate și vin în interesul cetățeanului RM”, a precizat democratul.

Fiind întrebat dacă după această evaluare ar putea urma și demisii, Vitalie Gamurari a menționat: „Probabil că da, dacă în anumite condiții vor fi rezultatele negative, putem să ne așteptăm și la demisii. Nimeni nu a venit pentru o viață întreagă în acea funcție”.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la următoarele alegeri parlamentare?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online