[ X ]
Breaking news14 Noiembrie 2017 17:04

MADRM și FAO au bătut palma! Ministrul Bîtcă: „Realizăm împreună foarte multe lucruri”

Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO) și Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului (MADRM) au semnat astăzi două proiecte de asistență tehnică FAO, care vor contribui la dezvoltarea rurală în Republica Moldova.

După cum informează TRIBUNA, este vorba despre un proiect ce vizează sprijinirea dezvoltării capacităților în domeniul agriculturii și a politicilor de dezvoltare rurală și punerea în aplicare a proiectelor-pilot de dezvoltare a comunităților locale, iar al doilea ține de consolidarea capacităților producătorilor mici de fructe de pădure.

Proiectele vor fi implementate până în 2019 și au un buget de 818 mii de dolari.

Ministrul ADRM, Vasile Bîtcă, a declarat că Ministerul și FAO sunt într-o strânsă colaborare și realizează împreună foarte multe lucruri.

„Apreciem implicarea FAO în eforturile de consolidare a capacităților în general, iar aceste proiecte vin cu o asistență specială destinată dezvoltării rurale – domeniu în care încercăm constant să fortificăm abilitățile comunităților, inclusiv prin abordarea UE”, a precizat Bîtcă.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la următoarele alegeri parlamentare?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online