[ X ]
Breaking news10 Noiembrie 2017 16:40

PDM: Cerem CCA să intervină pentru ca spaţiul audio-vizual să nu fie contaminat cu astfel de campanii de denigrare

Partidul Democrat din Moldova (PDM), „în legătură cu campania murdară desfăşurată în ultimele zile în spaţiul public, „îşi exprimă totalul dezacord faţă de cei care apelează la astfel de instrumente murdare de luptă, fie că vorbim de încălcarea dreptului la viaţă privată a unei persoane, campanii de manipulare sau alte asemenea acţiuni”.

După cum informează TRIBUNA, potrivit unui comunicat de presă, PDM consideră că, prin astfel de acţiuni toată lumea are de pierdut – atât autorii, cât şi victimele campaniilor de denigrare, dar şi opinia publică, obligată să asiste la aceste momente inacceptabile.

„PDM face un apel la instituţiile media să evalueze cât mai corect scopul şi natura unor astfel de campanii murdare şi să se abţină de la difuzarea lor. De asemenea, cerem CCA să intervină cu mijloacele legale de care dispune pentru ca spaţiul audio-vizual să nu fie contaminat cu astfel de campanii de denigrare. În opinia noastră, cel mai bun răspuns pe care societatea ar putea să-l dea celor care apelează la astfel de metode murdare este o ignorare totală a informaţiilor pe care aceştia le plasează în spaţiul public – un semnal clar că astfel de campanii nu îşi ating ţinta şi o atitudine prin care să descurajeze apariţia de noi astfel de situaţii inacceptabile”, se mai spune în comunicatul PDM.

Andriana Cheptine

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la următoarele alegeri parlamentare?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online