[ X ]
Breaking news7 Noiembrie 2017 14:50

CEC a hotărât! Iată cum stau PL și PSRM la capitolul rapoarte financiare în campania electorală a referendumului!

Comisia Electorală Centrală (CEC) a luat act, în ședința de astăzi, de rapoartele financiare ale participanților în campania electorală a referendumului local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău, din data de 19 noiembrie 2017, la situația zilei de 03 noiembrie 2017.

După cum informează TRIBUNA, secretarul CEC, Veaceslav Agrigoroae, a declarat că a doua raportare a veniturilor și cheltuielilor din campania electorală, potrivit programului calendaristic, este prevăzută la data de 3 noiembrie curent.

„Astfel, PSRM și PL au prezentat la CEC rapoartele privind veniturile și cheltuielile din campania electorală la referendumului local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău, la situația din 3 noiembrie 2017. În urma verificării rapoartelor, sub aspectul plenitudinii informației și corespunderii cu cerințele acestora, CEC a constatat că respectivii participanți au deschis cont cu mențiunea „Fond electoral” și s-au conformat prevederilor regulamentului”, a  precizat secretarul CEC.

Totodată, în ședința de astăzi, CEC a acreditat 119 observatori naționali din partea Asociației obștești „Promo-LEX”, în vederea monitorizării alegerilor locale noi ale primarilor în unele localități și referendumului local privind revocarea primarului general al municipiului Chișinău din data de 19 noiembrie 2017.

Andriana Cheptine 

Sondaj

  • Ce aşteptări aveţi de la următoarele alegeri parlamentare?

    View Results

    Se încarcă ... Se încarcă ...
Politica online